Regionální Moravská Tour Mládeže

RMTM Kaskáda presented by UAX! 7.10.2023

Příjemné podzimní počasí přivítalo více jak 70 hráčů finálového turnaje mini túry UAX! na Kaskádě. Kvůli vyhlášení celkových výsledků a losování cen zvolili pořadatelé canon start. Dobře připravené devítky Železná a Kamenná s rychlými grýny prověřily všechny účastníky. Nejlépe se tentokrát dařilo těmto hráčům: kat. A - Dominik Daďa, B - Matyáš Krol, C - Jakub Směšný, D - Vladimír Plašil, Benjamínci - Matěj Bačo.

Po vyhlášení výsledků turnaje následovalo i vyhlášení vítězů žebříčku mini túry UAX!, sestávající z  turnajů na Kaskádě, Ostravici a Olomouci. Vítězi se stali: A - David Šmerda, B - Matyáš Krol, C - Anna Andrlová, D - Adam Nazarčuk, Benjamínci - Kristián Černický.

Součástí turnaje bylo i losování cen (a nebylo jich vůbec málo!), jak mezi účastníky turnaje (ze skorekaret), tak i mezi rodiči, kteří mohli hodit svůj kontakt během celého dne do připravené nádoby.

Na úplný závěr se losovala hlavní cena - PlayStation5, který mohl získat některý z 56 účastníků alespoň 3 turnajů mini túry UAX! Vítězkou hlavní ceny se stala Karolína Šustková.

Všem vítězům srdečně gratulujeme a všem, kteří nevyhráli vzkazujeme - nevadí, určitě to vyjde příště! I v příštím roce totiž plánujeme podobnou sérii turnajů v rámci RMTM. Těšte se!